Известие

Collapse
No announcement yet.

спортен филтьр

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• спортен филтьр

Здравейте маниаци.Имам един вьпрос кьм Вас.Искам да си сложа спортен филтьр на моята 145 Boxer но няма кьде да го поставя.Пречи ми няква кутия до фара в ляво.Като ми е на газ колата пречи ли нешто. Благодаря ви предварително.
    145 1.6Boxer 8V-LPG

Не съм сигурен ,но мисля,че тази кутия,която ти пречи,е така наречения успокоител и се намира преди кутиятя с оригиналния филтър.
    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Махаш я тая кутия и и запушваш дупката! За най лесно слагаш една каачка от дезедорант както беше направил един колега от форума! Таая кутия не играе никва роля самоз а да намали шума от двигателя но едва ли го намалява толкова!
      Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

A be че го намалява намалява го но наистина не е важна и няма проблем да се кара без нея аз съм я махнал отдавна и така звукът на боксера е по истински
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от ultrashock
          Махаш я тая кутия и и запушваш дупката! За най лесно слагаш една каачка от дезедорант както беше направил един колега от форума! Таая кутия не играе никва роля самоз а да намали шума от двигателя но едва ли го намалява толкова!
          Ето тук може да видиш как се е справил колегата! аз също нямам резонатор и по същия начин съм я запушил!

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
          Fiat Bravo 1.6 1997
          Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

добре оплатни за газ да защото ще поема повече въздух и ще ебава колата с харча заради спортния филтар

Comment

Първоначално публикувано от goro
              Не съм сигурен ,но мисля,че тази кутия,която ти пречи,е така наречения успокоител и се намира преди кутиятя с оригиналния филтър.
              Таzи кутия играе ролята на конденzатор zа вьzдух. При ряzко подаване на гаz, комтенсира по голямата нужда от такьв. Но при положение 4е сложи6 спортен филтьр, той така или ина4е си дьрпа пове4е, така 4е според мен спокойно може да се махне, стига да се осигури достьп на достать4но вьzдух кьм филтьра.
              Lexus IS200

Comment

кажете някъде близо до кв. Люлин дали има магазин от където да си взема масло за спортния филтър, че с новия не върви комплект за обслужване.

Comment

Working...
                X